Radiodiagnostisch laborant / MBB’er met specialisatie in MRI

Vind je de zorg voor patiënten belangrijk, techniek boeiend en wetenschap interessant? Ga dan aan de slag als radiodiagnostisch laborant / MBB’er op de afdeling Radiologie. Wil je je specialiseren in de MRI of ben je al gespecialiseerd hierin? Bij ons kun je direct aan de slag met je specialisatie. Binnen je specialisatie combineer je de radiologische zorg voor volwassenen in het UMC Utrecht en kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) en het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

Je begeleidt de patiënt en samen met je collega’s draag je zorg voor het goed verlopen van de diagnostiek of therapie. Je komt terecht in een boeiende omgeving waar patiëntenzorg, techniek en wetenschap samenkomen. Je kunt continu leren en jezelf verbeteren. Er heerst een goede sfeer waar ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën, daarnaast doen we buiten werktijd regelmatig iets gezelligs met elkaar.

Afdeling

De afdeling Radiologie houdt zich bezig met medische beeldvorming, -verwerking, -diagnostiek en beeldgestuurde behandelingen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de meest geavanceerde apparatuur. Je maakt deel uit van een dynamisch en ambitieus team en werkt samen met collega-laboranten, radiologen, arts-assistenten, doktersassistenten, administratief medewerkers, klinisch fysici en onderzoekers. Behalve de standaard onderzoeken worden zeer regelmatig complexe onderzoeken verricht. De research heeft een belangrijke positie binnen de afdeling. Het nieuwe Prinses Máxima Centrum is een interessante ontwikkeling op het gebied van kinderoncologische diagnostiek en therapie. De afdeling Radiologie heeft binnen dit ziekenhuis een belangrijke functie. Je gaat op diverse locaties werken: het UMC Utrecht, Wilhelmina Kinderziekenhuis en Prinses Máxima Centrum.

Specialisatie MRI

De spirit in het MRI-team is heel goed. Het team bestaat uit gemotiveerde collega’s die flexibel zijn, het fijn vinden om samen te werken en van aanpakken houden. Dit laatste is belangrijk want ons werk is afwisselend en uitdagend.
De MRI-unit van het UMC Utrecht is divers én groot. Er staan maar liefst 17 MRI’s met een magnetische veldsterkte van 1,5Tesla tot 7Tesla. Er wordt een grote variatie aan onderzoeken uitgevoerd. Ook bij veel wetenschappelijke onderzoek speelt de MRI een rol. We maken gebruik van de nieuwste scantechnieken en zijn constant bezig met de optimalisatie van de protocollen. Ook scannen we de jonge patiënten in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een unieke plek waar we als team een steentje bijdrage aan de missie om ieder kind met kanker te genezen met zo’n optimaal mogelijke kwaliteit van leven.

Profiel

Je hebt een grote liefde voor verschillende diagnostische technieken en bent in het bezit van het hbo-diploma MBRT. Je kunt snel schakelen en goed samenwerken. Je houdt je hoofd koel, bent vriendelijk voor patiënten en collega’s en levert graag een bijdrage aan de kwalitatief hoogwaardige zorg. Je kunt bij ons ook aan de slag zonder een post-HBO opleiding voor de MRI. Wij geven je de mogelijkheid deze opleiding te volgen.
Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, en diverse opleidingsmogelijkheden.

Meer informatie

Wil je ook in dit enthousiaste team werken waarbij je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Solliciteer dan bij onze MRI-unit en stuur je sollicitatie naar mevrouw Eliët Vos (p&o adviseur), e-mail: E.R.Vos@umcutrecht.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature, neem je contact op met de heer Robert Valkenburg (unithoofd), telefoonnummer: 088 75 546 24, of e mail: r.valkenburg@umcutrecht.nl.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.