Radiodiagnostisch laborant / MBB’er met specialisatie in kinderradiologie

Vind je de zorg voor patiënten belangrijk, techniek boeiend en wetenschap interessant? Ga dan aan de slag als radiodiagnostisch laborant / MBB’er op de afdeling radiologie. Wil je je specialiseren in de kinderradiologie of ben je al gespecialiseerd hierin? Bij ons kun je direct aan de slag met je specialisatie. Je komt terecht in een boeiende omgeving waar patiëntenzorg, techniek en wetenschap samenkomen. Je kunt continu leren en jezelf verbeteren.

De afdeling radiologie maakt gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Je maakt deel uit van een dynamisch en ambitieus team en werkt samen met collega-laboranten, radiologen, arts-assistenten, doktersassistenten, administratief medewerkers, klinisch fysici en onderzoekers. Behalve de standaard onderzoeken worden zeer regelmatig complexe onderzoeken verricht. De research heeft een belangrijke positie binnen de afdeling.

Afdeling

In het Wilhelmina Kinderziekenhuis is elk kind uniek, geen onderzoek is hetzelfde en iedere dag is anders.
Als echte teamspelers werken we met korte lijnen. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de kinderradiologen en overige disciplines in een open en gezellige sfeer. Daarbij krijg je ook de kans om in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie te werken, een unieke plek waar we als team een steentje bijdragen aan de missie om ieder kind met kanker te genezen met zo’n optimaal mogelijke kwaliteit van leven. Heb jij affiniteit met kinderen? Dan is dit dé plek in de zorg om aan de slag te gaan.

Profiel

Je hebt een grote liefde voor verschillende diagnostische technieken en bent in het bezit van het hbo-diploma MBRT. Je kunt snel schakelen en goed samenwerken. Je houdt je hoofd koel, bent vriendelijk voor patiënten en collega’s en levert graag een bijdrage aan de kwalitatief hoogwaardige zorg. Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal.

Bijzonderheden

  • Het salaris voor deze 90-100% functie bedraagt maximaal € 3.604,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).
  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.
  • Huisvesting: wij bieden de mogelijkheid om van de personeelsflat gebruik te maken.
  • Elke twee jaar een vergoeding voor nieuw schoeisel.
  • Aan het eind van elk jaar een groot themafeest en in het voorjaar een ludiek sportief evenement voor alle medewerkers van de divisie.

Meer informatie

Wil je ook in dit enthousiaste team werken waarbij je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Solliciteer dan bij onze kinderradiologie-unit en stuur je sollicitatie naar mevrouw Eliët Vos (p&o adviseur), e-mail: E.R.Vos@umcutrecht.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature, neem je contact op met de heer Robert Valkenburg (unithoofd), telefoonnummer: 088 75 546 24, of e mail: r.valkenburg@umcutrecht.nl.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.