Radiodiagnostisch laborant / MBB-er met specialisatie in de angiografie en interventie

Ga dan aan de slag als radiodiagnostisch laborant / MBB-er op de afdeling Radiologie. Wil je je specialiseren in de angiografie en interventie of ben je al gespecialiseerd hierin? Bij ons kun je direct aan de slag met je specialisatie.

Je komt terecht in een boeiende omgeving waar patiëntenzorg, techniek en wetenschap samenkomen. Je kunt continu leren en jezelf verbeteren. Er heerst een goede sfeer waardoor er ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Afdeling

De afdeling Radiologie houdt zich bezig met medische beeldvorming, -verwerking, -diagnostiek en beeldgestuurde behandelingen. Hierbij gebruiken we de meest geavanceerde apparatuur. Je maakt deel uit van een dynamisch en ambitieus team en werkt samen met collega-laboranten, (interventie)radiologen, arts-assistenten, doktersassistenten, administratief medewerkers, klinisch fysici en onderzoekers. Behalve de standaard onderzoeken worden zeer regelmatig complexe onderzoeken verricht

Specialisatie angiografie en interventie

Op de unit angiografie wordt nauw samengewerkt met interventieradiologen, fellows en assistenten.  Teamwork staat hier hoog in het vaandel. Op beide angiokamers wordt een groot scala aan behandelingen uitgevoerd. Denk hierbij aan specialismen zoals neurologie, oncologie,  traumatologie en heelkunde. Aangezien het UMC Utrecht een trauma- en neurologisch centrum is, komen geregeld spoedpatiënten binnen. Een deel hiervan komt voor behandeling naar de unit angiografie.

Profiel

Je hebt een grote liefde voor verschillende diagnostische technieken en bent in het bezit van het hbo-diploma MBRT. Je kunt snel schakelen en goed samenwerken. Je houdt je hoofd koel, bent vriendelijk voor patiënten en collega’s en levert graag een bijdrage aan de kwalitatief hoogwaardige zorg.

Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die dit en die van onze afdeling ondersteunen.

Bijzonderheden

  • Het salaris voor deze 90-100% functie bedraagt maximaal € 3.604,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).
  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.
  • Huisvesting: wij bieden de mogelijkheid om van de personeelsflat gebruik te maken.
  • Elke twee jaar een vergoeding voor nieuw schoeisel.
  • Aan het eind van elk jaar een groot themafeest en in het voorjaar een ludiek sportief evenement voor alle medewerkers van de divisie.

Meer informatie

Wil je ook in dit enthousiaste team werken waarbij je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Solliciteer dan bij onze angio-unit en stuur je sollicitatie naar mevrouw Eliët Vos (P&O adviseur), e-mail: E.R.Vos@umcutrecht.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature, neem je contact op met mevrouw Wilma Pauw (unithoofd), telefoonnummer: 088 75 71082, of e‑mail: w.pauw@umcutrecht.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.